1

Festival Tweetakt op fort


-advertentiepositie-



Festival Tweetakt op fort

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Van 1 april tot met 10 juni is@festivaltweetakt te vinden op #Fort Ruigenhoek #startfortenseizoen Van 1 april tot met 10 juni is Festival Tweetakt op alle zon- en feestdagen (met uitzondering van Koningsdag) te vinden op Fort Ruigenhoek in Groenekan. In, op en rond het groene fort is, naast theater-en dansvoorstellingen, vooral veel spannende beeldende kunst voor alle leeftijden te vinden: grote sculpturen, interactieve installaties, videokunst en games. We nodigen u graag uit om Fort Ruigenhoek te bezoeken op een dag naar keuze in een van de weekenden 1 april tot met 10 juni.
De kunsttentoonstelling op Fort Ruigenhoek in Groenekan is toegankelijk met een entreekaart voor het fort. Entreekaarten zijn te koop bij de kassa van Fort Ruigenhoek of via de website van Tweetakt.
Voor de theater-en dansvoorstellingen op het Fort kun je via het programmaschema op de website entreekaarten kopen. Je hebt dan eveneens direct toegang tot het fort en hoeft dus niet nog een aparte entreekaart voor het fort te kopen.

 Bezoek www.tweetakt.nl

Festival Tweetakt op fort
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.