1

Goede Startdag op forteiland Pampus!




Goede Startdag op forteiland Pampus!

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Goede Vrijdag is Goede Startdag op Pampus! Laat je hartverwarmend n verrassend verwelkomen! Pampus opent het nieuwe seizoen op Goede Vrijdag en zal daar natuurlijk iets Goeds mee doen.

Vrijdag 30 maart vaart de veerboot weer uit om bezoekers vanuit Muiden naar Pampus te varen. Het zal dagelijks (behalve op maandagen) weer ieder uur pendelen tussen vaste wal en het eiland. Seizoen 2018 beleeft zijn laatste dag op zondag 28 oktober, maar zover is het nog lang niet. Eerst maar eens open en aansluitend Pasen vieren En daarna nog een seizoen lang genieten van alles wat het eiland maar te bieden heeft. Pampus heeft er zin in.
Ga je naar de openingsdag, verwacht dan een extra hartverwarmend welkom. En verder een eiland dat net uit zijn winterslaap is ontwaakt. Lentegroen dat voorzichtig aan zijn opmars begint. Vogels die vrolijk rond fladderen. En in het Pampus Paviljoen een nieuwe menukaart
De tientallen geweldige vrijwilligers staan te popelen om bezoekers weer rond te leiden, om het binnen- en buitengebeuren te onderhouden en de museumshop te bemannen. Kom je op de openingsdag, zullen ze je niet met lege handen naar huis laten gaan.
(Online ticketprijzen variren tussen de 6 en16,50. Kinderen tot 4 jaar gratis. Zie op pampus.nl welke prijs in jouw geval van toepassing is.)

 Bezoek www.pampus.nl

Goede Startdag op forteiland Pampus!
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.