GROOTSPRAAK - Avondje Katrien


-advertentiepositie-



GROOTSPRAAK - Avondje Katrien

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het rederijkersgilde van Sint Katrien organiseert haar jaarlijkse Avondje Katrien. Bezoekers kunnen genieten van een gezellig programma met als thema ‘Grootspraak’. Mooie, humorvolle en buitengewone situaties met de nodige grootspraak worden in taal, toneel en muziek aan u gepresenteerd.
Het Avondje Katrien is niet alleen een aanrader voor liefhebbers van taal en toneel maar ook voor iedereen die een gezellige avond vol vermaak wil. Natuurlijk is er weer van alles te beluisteren, te bekijken en te beleven. De rederijkers dragen eigen gedichten en verhalen voor, u kunt genieten van muziek en er is ook toneel.
In ‘Medisch Centrum Katrien’ gaan we kijken naar bevreemdend en chaotisch spel gesitueerd in een operatiekamer waar je helemaal niet terecht wilt komen. De dames van visvereniging ‘Vis moet zwemmen’ hebben het heel gezellig met elkaar, maar de een heeft het nog beter (of slechter) dan de ander. En in ‘Gewichtig’ zit ongetwijfeld ook de nodige grootspraak en nemen ze hun titel mogelijk nogal letterlijk. Kom kijken, luisteren en beleef het mee op het Avondje Katrien!

 Bezoek www.facebook.com

GROOTSPRAAK - Avondje Katrien
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.