1

Wichmanlaan Garage Sale


-advertentiepositie-



Wichmanlaan Garage Sale

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Dit concept overgewaaid uit America verast velen! Ong. 80 tot 100 adressen van de Wichmanlaan zet op hun oprit of tuin hun overtollige spullen te koop, daarnaast zullen er kramen en grondplaatsen gevuld zijn met niet aanwonende die een plekje gehuurd hebben. Door alle mensen word u van harte welkom geheten, en trekken alles uit de kast om het voor de bezoekers zo gezellig mogelijk te maken. We hebben dit jaar de 6e editie de reacties zijn overweldigend: eindelijk iets anders, gezellig, origineel, dit is pas leuk, je komt bij de mensen thuis heel apart! Enz.enz.
U bent van Harte welkom op deze GRATIS grote rommelmarkt. Wij vragen wel een vrijwillige bijdrage voor een lokaal goed doel en gaan dit persoonlijk ten uitvoer brengen. Op de Facebook pagina zullen wij laten zien wat we hebben kunnen betekenen voor een persoon.
Er zal veel vertier zijn voor kinderen maar ook voor volwassenen zullen we proberen interessante dingen te laten zien. Een hapje en drankje is natuurlijk ook te verkrijgen!
Komen jullie ook gezellig kijken?

 Bezoek www.facebook.com

Wichmanlaan Garage Sale
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.