1

Vliegerfeest Twente


-advertentiepositie-



Vliegerfeest Twente

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Al vele jaren komen vele vliegeraars het eerste weekend van juli naar Twente om hun creaties te tonen. Na een ‘pauze’ van een jaar kunt u 30 juni en 1 juli weer indrukwekkende vliegercreaties in de lucht en aan de grond aanschouwen op het terrein bij Zalencentrum Spalink aan de Koelenbeekweg in Geesteren.

Het vliegerfeest is een internationaal gebeuren. De deelnemers kwamen de afgelopen jaren uit Nederland, Duitsland, België, Engeland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Amerika en Canada en nemen van kleine tot zeer grote vliegers mee naar Twente.

Naast de vele eenlijnvliegers zijn er demonstraties van bestuurbare vliegers en kunt u de vliegeraars vragen stellen over hun hobby.
Ook is er gezorgd voor animatie, springkussen, kinderschminken en vliegerworkshops waar de kinderen hun eigen vlieger kunnen maken. Ook is er weer het traditionele snoep en knuffeldroppings voor de kinderen. Snoepjes en knuffels komen uit de lucht vallen en de kinderen mogen ze opvangen!

Voor de speurders onder ons wordt er een speurtocht georganiseerd zodat u nog meer te weten komt over de vliegersport.
Bij binnenkomst kunt u bij de informatie tent gratis een deelnemersformulier meenemen. Op het formulier staan 10 vragen en de antwoorden zijn te vinden op het terrein. Na het ingevuld te hebben kunt u het inleveren bij de informatie tent en maakt u kans op een prijsje.
Tussentijds kunt u op het terras genieten van een drankje en natuurlijk kunt u blijven eten. Al de beroemde schnitzels van Spalink geprobeerd?

U leest het zaterdag en zondag is er veel te beleven op het terrein, zelfs als er te weinig wind is kunt u nog genieten van de vele vliegers die dan zijn opgesteld op het terrein. De entree, parkeren en fietsenstalling gratis !

 Bezoek www.vliegerfeesttwente.nl

Vliegerfeest Twente
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.