1

Herdenkingsconcert




Herdenkingsconcert

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op donderdag 3 mei en vrijdag 4 mei zal het Nieuwegeins Amateur Symfonieorkest ter gelegenheid van de dodenherdenking het requiem van Frans von Suppe ten gehore brengen samen met het NASprojectkoor en diverse solisten. Adres: Barbarakerk, Koninginnenlaan 1, 3433 CT te Nieuwegein-Zuid (Vreeswijk). De toegang is gratis. Aanvang 3 mei om 20.00 uur. Aanvang 4 mei om 19:45 uur. De kerk is open vanaf 19:30 uur.

Het requiem van Von Suppe is een prachtig, relatief minder bekend werk. In het voorprogramma worden stemmige stukken werken ten gehore gebracht van Beethoven, Mascagni en Bach. Deze laten zich goed combineren met de stijl van Von Suppe. Solisten dit jaar zijn Esther Putter (sopraan), Marjoke Kager (alt), René Veen (tenor) en Joep van Geffen (bas). Het geheel staat onder leiding van Hans de Munnik.

Op 4 mei zal om 20:00 uur twee minuten stilte in acht worden genomen, waarna gezamenlijk het Wilhelmus wordt gezongen en gespeeld. Traditiegetrouw wordt een grote opkomst verwacht. Naar verwachting biedt de kerk voldoende zitplaatsen. Desalniettemin raden we u aan op tijd te komen.

Voor verdere, actuele berichtgeving rond de activiteiten van het NAS verwijzen we u graag naar de website: www.nasnieuwegein.nl . Volg ons ook op Facebook (www.facebook.com/nas.o.nieuwegein) en twitter (#Nas_orkest). Of kijk op de Facebookpagina van het 4 en 5 mei comité Nieuwegein: https://www.facebook.com/StichtingComite4MeiNieuwegein/

 Bezoek www.nasnieuwegein.nl

Herdenkingsconcert
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.