1

Moederdagtip! Een dagje Orchideeën Hoeve




Moederdagtip! Een dagje Orchideeën Hoeve

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zoek naar een leuke verrassing voor jouw moeder op Moederdag? Ga op avontuur in de Orchideeën Hoeve en ontdek bijzondere bloemen, voer samen de grote roodstaartmeervallen, bewonder ontelbare kleurrijke fladderaars en droom weg onder een wolk van duizenden zomerbloeiers.

Speciaal voor jouw moeder heeft de Orchideeën Hoeve tussen 12:00 en 16:00 uur in de Pura Vidabar een gratis cocktail klaarstaan. Terwijl jouw moeder geniet van haar tropische versnapering maakt de bloemstylist een fleurig cadeautje klaar die jouw moeder gratis mee naar huis mag nemen.

Zin om de dag compleet te maken met een smakelijk thee- of luncharrangement? Reserveer dan het arrangement ‘Luxe Lunch’ of ‘Sweet Mama’. De Luxe Lunch wordt verzorgd in het sfeervolle serre-restaurant en bestaat uit diverse broodsoorten, kazen, vleeswaren, een kroket en twee keer koffie en thee. Het arrangement ‘Sweet Mama’ wordt geserveerd in de sprookjesachtige Zwevende Bloementuin en bestaat uit een uur lang onbeperkt koffie of thee en overheerlijke zoete en harige hapjes. Bekijk op www.orchideeenhoeve.nl voor de prijzen of neem contact op met de Orchideeën Hoeve via 0527-202875. Reserveren voor de arrangementen is verplicht.

 Bezoek www.orchideeenhoeve.nl

Moederdagtip! Een dagje Orchideeën Hoeve
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.