Meivakantie: ontdek de sterren van de jungle


-advertentiepositie-



Meivakantie: ontdek de sterren van de jungle

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Stem deze meivakantie, van 27 april tot en met 13 mei, jouw kompas af op de geheel overdekte jungletuinen van de Orchideeën Hoeve en beleef een waanzinnig dagje uit vol avontuur! Fladder mee met de tropische vlinders, ontmoet de sterren van het nieuwe Makirijk, voel je een echte ranger in de waterrijke speeltuin en strijk neer in het Jungletheater voor de spannende Junglefreakshow.

Een jungle vol avontuur
Tijdens de meivakantie ontmoet je al rennend, wandelend of rijdend vanzelf de pareltjes in het tropische park. Voer samen met jouw familie de grappige eendjes, fladder mee met duizenden vlinders en ontdek de talenten van de jungle met Freek Ducks speurtocht of bij de superspannende Junglefreakshow.

Junglefreakshow
Durf jij een sprinkhaan te eten, ken je de talenten uit de jungle en ben je niet bang voor een leguaan? Bemachtig dan een plaats bij de Junglefreakshow in het Jungletheater en laat zien dat je een echte ranger bent! In een halfuur tijd word je tijdens de show uitgedaagd met jungle-opdrachten waarbij het niet alleen om kennis draait, maar ook om snelheid en lef. Van vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei is de show bij te wonen om 13:30 en 15:00 uur.

Nieuwe speurtocht
In de nieuwe speurtocht neemt het dappere eendje Freek Duck de jongste bezoekers mee op talentenjacht door de tuinen. Wanneer de avonturiers in de dop zich een weg weten te banen langs avontuurlijke paden, clowneske lori’s en fladderende vlinders kunnen ze Freek helpen aan de titel ‘Ster van de Jungle’. Dit jaar is er voor het eerst ook een aangepaste speurtocht voor de allerkleinsten met makkelijke vragen en puzzels. Beide speurtochten zijn verkrijgbaar bij de ingang van de tuinen voor € 1,00 en is inclusief een klein presentje na afloop.

De Orchideeën Hoeve is overdekt en daarmee niet afhankelijk van weersomstandigheden. Kijk voor meer informatie over de meivakantie op www.orchideeenhoeve.nl.

 Bezoek www.orchideeenhoeve.nl

Meivakantie: ontdek de sterren van de jungle
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.