1

Niet aan je neus voorbij...




Niet aan je neus voorbij...

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zaterdag 21 april van 11.00 - 15.00 uur biedt het Nationaal Glasmuseum je een eenmalig en uniek arrangement aan; een workshop 'Ontdek jouw eigen geur' door Roos Lubbers en een vertelling door gastconservator Johan Soetens over het gebruik van geuren en parfums door de eeuwen heen.

Roos Lubbers is al van jongs af aan in de ban van geuren en weet er alles van! Ontdek jouw eigen smaakvoorkeuren en krijg handvatten om jouw ideale geur te vinden! Johan Soetens leidt het geheel in met een boeiende vertelling over de geschiedenis van de geuren en de bijbehorende flesjes. Na afloop is een gesigneerd exemplaar van de ‘Parfumgids’ van Roos Lubbers te verkrijgen voor slechts
€ 5,00 (normaal € 14,95).

Bij dit arrangement is een heerlijke lunch bij Cochius' Keuken inbegrepen. De prijs voor dit arrangement bedraagt
€ 35,00 p.p. (incl. entree museum en lunch Cochius' Keuken; niet in combinatie met andere kortingsacties). De prijs voor museumkaarthouders bedraagt € 30,00 p.p.

Reserveren voor dit arrangement is noodzakelijk. Dit kan via e-mail: reserveringen@nationaalglasmuseum.nl of telefonisch van dinsdag t/m zondag via: + 31 (0) 345 614 960.

Bekijk het programma voor deze dag op www.nationaalglasmuseum.nl/agenda.

 Bezoek www.nationaalglasmuseum.nl

Niet aan je neus voorbij...
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.