1

Prinsheerlijke Oranjebrocante




Prinsheerlijke Oranjebrocante

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Prinsheerlijke brocante

Als je uitgeslapen bent sta je zaterdag 28 april lekker vroeg op om rond te struinen tussen een koninklijk aanbod aan antiek, brocante en vintage op een prinsheerlijke Oranjebrocante, in de Lebuïnuskerk van Deventer. De brocanteurs ontvangen u hoffelijk en met alle egards voor hun met liefde en met lust voor het oog ingerichte stands in een sfeervolle Franse ambiance.

Het is kijken, genieten en vinden op de intieme brocante in de kerk. Van oude (tuin)meubels, tafellinnen, servies, bestek, zilver en unieke sieraden tot nostalgisch speelgoed, schilderijen, vintage kleding en meer….veel meer. Voor verzamelaars en liefhebbers een vrolijk genoegen. Van toffe hebbedingetjes tot pure romantiek. Van lief, stoer en oud tot vintage, chic en stout !

De imposante Lebuinuskerk wordt omgetoverd in een klein Oranjefeestje van verwondering. Natuurlijk is zelf zoeken in Frankrijk het leukst, maar het is behoorlijk tijdrovend. Het is dan fijn als anderen dat voor je doen. Op deze brocante ervaren bezoekers toch de sensatie van het zoeken én vinden.

De brocanteurs zijn er klaar voor én heten u van harte welkom in een kerk vol beleving en een lint aan kijk- en snuffelplezier. Pluk-de-dag tussen 10 en 17 uur.

Grote Kerkhof - Deventer
Van 10.00 – 17.00 uur
Entree drie euro (t/m 14 jaar gratis)
Nadere info : www.facebook.com/brocanteaandeijssel

 Bezoek www.brocanteaandeijssel.nl

Prinsheerlijke Oranjebrocante
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.