Lente in de bol bij Fort Pannerden


-advertentiepositie-



Lente in de bol bij Fort Pannerden

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In de meivakantie kun je genieten van alle flora en fauna die rondom Fort Pannerden te vinden is. Dan is het fort van 28 april tot 13 mei 6 dagen in de week geopend. Een beleving voor jong en oud en je haalt nog meer uit je bezoek aan Fort Pannerden.
Aan de hand van een rijk gellustreerd route boekje ga je zelf op pad. Geleid door de ruige natuur van de Klompenwaard krijg je spelenderwijs informatie over diverse wetenswaardigheden over waard, fort en omgeving.
Voordat je je waagt door deze ruige natuur, kijk even of je goed gekleed bent om de omgeving te trotseren. Goed schoeisel, lange broek (ook in de zomer) en bij warm weer water drinken zijn een must
Heb je de belevingsroute doorstaan? Dan is er nog veel meer te beleven in het Fort. Ga op expeditie, speel het spannende spel real life game elements of ga met onze experts mee op een sterke verhalen tour. Wil je liever zelf het Fort verkennen? Neem dan een luisterfort mee om zelf op ontdekking te gaan. Alles is bij de entreeprijs inbegrepen. Alleen voor de escape room elements betaal je nog een toeslag van 8,- pp.

 Bezoek fortpannerden.eu

Lente in de bol bij Fort Pannerden
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.