1

Pinkster Outdoor Festival




Pinkster Outdoor Festival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

1e Pinksterdag - familie-uitje - Almere

Activiteiten, Eten & Drinken en Relaxen
Het Pinkster Outdoor Event is een feest vol outdooractiviteiten voor jong en oud, heerlijk eten en drinken en volop gezelligheid met vermaak en proeverijen.
Op 1e Pinksterdag ben je welkom bij Outdoorpark SEC Survivals voor dit vrolijke evenement.

Pinksteren Activiteiten
Wat kun je doen: boogschieten, kanovaren, watertrampoline, lasergame, kruisboog- en luchtbuksschieten (v.a. 18 jr), boeren midgetgolf, twister, vlotvaren, lopen op het water in een doorzichtige bol, bungee-run, hindernis-run, schieten met een reuze katapult en nog veel meer.
Ook kunnen kinderen leren hoe je vuur maakt en ze kunnen zelf een eigen boog maken.

Pinksteren Beleven
Alle terrassen zijn open en op het grasveld kun je heerlijk relaxen. De keuken is de hele dag open, maar neem gerust je eigen picknickmand mee.
Case of Coffee serveert vanuit een Italiaanse Piaggio de heerlijkste vers gemalen koffie. Brouwerij Bolschout laat je proeven van Almeerse streekbieren. Bon wijnimport verzorgt een proeverij van de heerlijkste zomerwijnen. We maken verse patat, roosteren heerlijk vlees en laten je kennismaken met de vreemdste paddenstoelen.
Rond vijf uur gaan de barbecues aan. Die kun je vrij gebruiken. Je kunt zelf eten meenemen of een barbecuepakket bestellen. Zoek een fijn plekje in het gras, of aan een van de picknicktafels en geniet!

Gratis Activiteiten
Je betaalt eenmalig entree en kunt daarna net zoveel activiteiten doen als je wil. De activiteiten zijn de hele dag beschikbaar zonder kosten. Kinderen t/m 3 jaar gratis.

 Bezoek www.sec-survivals.nl

Pinkster Outdoor Festival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.