Nachtelijke Beleving | Terug naar je OER!




Nachtelijke Beleving | Terug naar je OER!

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Mensen met burn-outs, stress en een te hoge werkdruk... Je hoort het steeds vaker. Drenthe is dé plek om bij te komen en met name het Holtingerveld. Ontwenningskliniek O.E.R., Ontspanning En Reset, heeft een speciaal programma ontwikkeld: ‘Terug naar je Oer!’. Dit programma is speciaal opgezet voor mensen die toe zijn aan herstel. Die hun werk even laten voor wat het is om terug te gaan naar de bron, terug te gaan naar hun innerlijke oerinstinct.

Op deze theatrale tour neemt RoestVrij Theater het publiek mee naar de oertijd, de tijd waar geen mobiele telefoons bestaan, waar je geen selfie’s hoeft te maken, waar het niet gaat om de meeste likes, oftewel; geen prikkels van de hedendaagse technologie.

Tevens is dit de 'première' van het Flardenpad: een unieke audiovisuele beleving in Drenthe, waarbij je onderweg diverse geluidsfragmenten kunt horen uit de 'OERtijd' en de Tweede Wereldoorlog.

Kortom een spannende belevenis geschikt voor het hele gezin!
Ga terug naar je Oer! samen met je familie, buren en vrienden.

Programma:
Je start in het centrum van Havelte waar je wordt 'klaargestoomd' voor de eerste beleving. Met een grote truck worden bezoekers naar de Toegansgpoort Holtingerveld gereden waar de 'echte beleving' van start zal gaan over het Flardenpad... Ben jij er bij? Noteer dan 1 juni in je agenda!

 Bezoek www.hetnationaleparkvandrenthe.nl

Nachtelijke Beleving | Terug naar je OER!
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.