1

Groep Goud van PodiumsCool speelt: Het Oordeel




Groep Goud van PodiumsCool speelt: Het Oordeel

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Groep Goud speelt voor u: Het Oordeel

Wij nodigen u van harte uit bij deze theatervoorstelling, Het oordeel.

Ieder mens heeft een oordeel. Een oordeel over bepaalde gebeurtenissen of een oordeel over andere mensen. Oordelen, beoordelen of veroordelen, wat is nu eigenlijk het verschil tussen deze drie begrippen? Wat vormt ons oordeel eigenlijk? Is dat de wet, of de politiek? Zijn dat uw normen en waarden of komt het voort uit uw geloofsovertuiging? Wie bepaald eigenlijk wat goed of slecht is? Wat maakt iets goed of fout en is alles zo zwart wit?

We nemen u mee naar een het Sint Augustinus college, hogeschool voor de kunsten. Tijdens een strenge vooropleiding geven de spelers u een kijkje in de keuken van de wereld van de kunsten.

“Je weet wel, die wereld waar bijna geen werk in is, je het neusje van de zalm moet zijn en anders geen toekomstperspectief hebt. Zou je iedere student niet willen vertellen dat ze naast de kunsten ook iets anders moeten gaan studeren? Kunst, daar is toch geen brood in te verdienen? Oh wacht, misschien ben ik nu weer aan het veroordelen”.

Goed, de vooropleiding geeft een zeer goed beeld van het leven van deze tieners en houd u wellicht hier en daar een spiegel voor.

Oordelen, beoordelen of veroordelen… groep Goud gaat u een eindje op weg helpen met deze vraagstukken tijdens deze bijzondere voorstelling!



Bent u benieuwd naar ons? Kijk dan op: www.podiumscool.nl

 Bezoek www.jeugdtheaterpodiumscool.nl

Groep Goud van PodiumsCool speelt: Het Oordeel
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.