Zilver Dieren van PodiumsCool speelt: 4Ever-Four


-advertentiepositie-



Zilver Dieren van PodiumsCool speelt: 4Ever-Four

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Groep Zilver Dieren van PodiumsCool speelt voor u: 4Ever-Four

Wij nodigen u van harte uit bij deze theatervoorstelling, 4Ever-Four.
Wij nemen u mee naar de stad Aragon. Een stad waar de mensen samenleven en genieten van een heerlijk luxe leven. Er is overvloed aan eten en moderne snufjes en de mensen leven in vrede en harmonie met elkaar samen. De welvaart is zo goed omdat de stad in balans wordt gehouden door de vier elementen, water, vuur, lucht en aarde.
De stad wordt geregeerd door de Koning. De koning heeft een zeer goed hart, hij is liefdevol en goudeerlijk en hij bestuurd alle elementen. Door de Koning is Aragon zo’n prachtige stad. De vrouw van de koning is helaas al een lange tijd geleden overleden. Samen hebben ze vijf kinderen gekregen, een vierling en een nakomelingetje. De nakomeling is geboren met een goed en liefdevol hart net als zijn vader, Jaxx is dan ook in staat om de vier elementen te besturen. De vierling heeft de elementen moeten delen hierdoor kunnen zij ieder maar één element besturen. Ze zijn hier al hun hele leven jaloers om en hebben een beetje een hekel aan Jaxx. Ze bedenken een list een Jaxx te laten verbannen uit de stad. De koning kan dit gemis niet aan en overlijdt door dit verdriet... De vierling komt aan de macht...
Is deze verwende vierling wel geschikt voor de troon? Wat zou dit met de stad Aragon doen en al haar inwoners? Komen jullie kijken hoe dit verhaal afloopt?

Het een, kan niet zonder het ander…


Bent u benieuwd naar ons? Kijk dan op: www.podiumscool.nl

 Bezoek www.jeugdtheaterpodiumscool.nl

Zilver Dieren van PodiumsCool speelt: 4Ever-Four
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.