Leurse Havenfeesten Grote Jaarmarkt


-advertentiepositie-



Leurse Havenfeesten Grote Jaarmarkt

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In het Heerma van Vossplantsoen is een show van getunede auto's en zijn demonstraties van oude stationaire motoren en worden antieke tractoren tentoongesteld.

Ook zijn er een vijftigtal klassieke bromfietsen te bewonderen. Alle brommerliefhebbers hebben dan de kans hun jongensdromen en jeugdherinneringen weer op te halen. Etten-Leurse bromfietsvrienden zijn bij hun stand graag bereid om antwoord te geven op vragen over het restaureren van oude brommers en het rijden van toerritten in clubverband. Voor informatie over de bromfietsvrienden kunt u een kijkje nemen op de website: www.elbv.nl. Ter hoogte van de Slickbrug kunt u vele oude ambachten aanschouwen, zoals een touwslager, glasblazer en rietvlechter.

Er zijn diverse podia, waarop diverse blaaskapellen uit Etten-Leur en omstreken hun beste beentje voor zullen zetten. Aan de kinderen is ook gedacht. Bij de feesttent in het Schoenmakerspark is een kinderplein ingericht.

De plaatselijke horecaondernemers hebben deze dag sfeervolle terrassen ingericht en uiteraard kunt u in het sfeervolle Schipperskwartier aan de Leurse Dijk een bakkie doen, een Augustinus of een opregte Leurse borrel drinken.

 Bezoek www.facebook.com

Leurse Havenfeesten Grote Jaarmarkt
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.