1

Met een app op ontdekkingstocht




Met een app op ontdekkingstocht

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Met de app #WBWL-explorer op ontdekkingstocht rond West Brabantse Waterlinie Op woensdagmiddag 9 mei is er op ludieke wijze een toeristische app gelanceerd om de Westbrabantse Waterlinie te ontdekken: de WBWL-explorer. Het doel van deze app is om meer bezoekers te trekken naar het gebied tussen Bergen op Zoom en Steenbergen. Ook de ondernemers in dit gebied kunnen deelnemen aan de app, zodat zij op een interactieve manier bezoekers hun diensten aan kunnen bieden.
Met de WBWL-explorer ontdekken bezoekers allerlei leuke feiten over het gebied van de Westbrabantse waterlinie. Het lijkt bij de start van het spel namelijk nt alsof het gebied weer onder water is gezet, net als in de tijd van de Tachtigjarige Oorlog. Door de vragen per onderdeel te beantwoorden, spelen de deelnemers het gebied weer droog.
WiebelEn om kinderen enthousiast te maken voor de WBWL-explorer, is er een speciale mascotte bedacht door Joannie Welleman van de Gummarisschool in Steenbergen. Zij mocht de mascotte Wiebel vandaag feestelijk onthullen.
HelicoptervluchtOok werd het startschot gegeven voor een wedstrijd die met deze app is te winnen: voor jong en oud zijn er drie soorten geweldige prijzen: de eerste prijs is een helicoptervlucht boven het gebied Meer informatie over de app, de wedstrijd n voor het aanmelden van ondernemers is te vinden op: https://www.wbwl-explorer.nl.
De WBWL-app is ontwikkeld door creatief bureau Peerdrops, als onderdeel van het project Landschappen van Allure en is mede mogelijk gemaakt met financile steun van Provincie Noord- Brabant.
[foto: Dick Vermaas]

 Bezoek www.wbwl-explorer.nl

Met een app op ontdekkingstocht
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.