PROEF PAMPUS: Pinksteren op een onbewoond eiland!


-advertentiepositie-



PROEF PAMPUS: Pinksteren op een onbewoond eiland!

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op het eiland Pampus verrijst in het Pinksterweekend een gigantisch timmerdorp waar kinderen de baas zijn, als onderdeel van het festival Proef Pampus! Het forteiland tegenover Muiden maakt van Pinksteren een heerlijk feel good feest, met een gevarieerd aanbod voor alle leeftijden. Naast foodstands met lekker happen en verfrissende bieren kun je als bezoeker genieten van een mix van oude historie en eigentijds vermaak. Wat te denken van een show met lichtgevende hoepels in een van de donkere fortruimtes, of struinen langs marktkraampjes terwijl je kids balanceren op loopballen en ander circusmateriaal… Schuif aan bij het Egyptisch Waarzeggen of bij een van de rondleidingen door ervaren gidsen die de geheimen van Fort Pampus maar al te graag uit de doeken doen.

Proef Pampus belooft het beste uit Pampus naar boven te halen. Over het water rondom kan keihard geraced worden in snelle speedboten, bovenop het fortdak waai je heerlijk uit met een panorama tot ver over de regio en op de terrassen of in de zitzakken met ‘ Ik lig voor Pampus’ erop gedrukt plof je heerlijk neer met een lekker hapje of drankje. Even de boel de boel laten en genieten met de grote G.

Proef Pampus kost niks extra’s, je hebt alleen maar een regulier entreekaartje nodig voor de boot en het eiland. Van zaterdag tot en met maandag gaan er extra boten varen. Toch wordt vooraf reserveren sterk aangeraden, omdat Pampus werkt met starttijden in de ticketshop. Aan een eindtijd ben je trouwens níet verbonden, blijf dus zo lang als je wilt en ga heerlijk voor Pampus!

 Bezoek www.pampus.nl

PROEF PAMPUS: Pinksteren op een onbewoond eiland!
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.