Midzomernachtloop op Landgoed De Braak en Friese Veen
8,5 km door een schitterend landschap over het romantische landgoed De Braak en langs het waterrijke Friese Veen. Bij het vallen van de avond ontdek je dat de natuur nooit slaapt. Ook 's nachts gaat het leven gewoon door.

Diverse starttijden tussen 20.00 en 23.0 uur.

Misschien hoor je de het lachen van de groene specht of zie je de eekhoorns tussen de takken doorspringen. Op de wandeling laten bijzondere dieren je de geheimen van de nacht en sprookjesachtige landgoederen ontdekken. Aan het einde van tocht is er de gelegenheid om bij een knapperend vuur te genieten van heerlijke versnaperingen die verzorgt zijn door De Onlanderij.

Praktische informatie
Trek stevige schoenen aan en kleed je goed op de te verwachten weersomstandigheden.
Deze wandeling is geschikt voor oudere kinderen die al 8,5 km kunnen lopen. Op deze locatie kun je ook meedoen aan een speciale gezinstocht van 2,5 km.
Je kunt parkeren op de parkeerplaats van sportcomplex De Marsch, Hooiweg 196, 9765 EM, Paterswolde. Je steekt daarna de Hooiweg over en slaat linksaf naar het landgoed De Braak. Hier zul je na 200 meter aan je rechterhand ontvangen worden door de boswachters.