1

FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival




FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ben jij in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar en helemaal gek van voetbal? Doe je niks liever dan een potje voetballen, over je favoriete sport praten en volg je alle wedstrijden? Dan moet je op 7 juli 2018 naar de Jaarbeurs in Utrecht komen. Op die dag vindt het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival plaats en dat kun je als echte voetbalfan natuurlijk niet missen.

Je kunt er een wedstrijdje panna spelen, nieuwe tricks leren, in ‘t zonnetje naar beach soccer kijken en nog veel en veel meer.

Bovendien kun je ook edivisie-spelers en voetballende YouTubers ontmoeten, want zonder jouw idolen is een voetbalfeest natuurlijk niet compleet.

De Derde Helft
Kom je gezellig samen met je ouders? Jij wilt natuurlijk lekker voetballen en fun hebben en hebt geen zin om je ouders overal mee naartoe te slepen. Speciaal voor hen hebben we daarom een ruimte gecreëerd die er net zo uitziet als de voetbalkantine van jouw club.

Ze kunnen er met een hapje en drankje hun kennis delen in een spannende voetbalquiz, live beelden bekijken van belangrijke voetbalmomenten, mooie museumstukken checken, tafelvoetballen en darten.

 Bezoek www.voetbalfestival.nl

FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.