1

Theatervoorstelling Almere - De inspecteur en het dode meisje


-advertentiepositie-



Theatervoorstelling Almere - De inspecteur en het dode meisje

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Theatergroep Suburbia speelt deze zomer De inspecteur en het dode meisje: een detective over schuld, schaamte en sociale ongelijkheid.

Theatergroep Suburbia speelt deze zomer op Stadslandgoed de Kemphaan de detective De inspecteur en het dode meisje, een vertaling van de Engelse klassieker An inspector calls van J.B. Priestley. Deze jaarlijkse zomervoorstelling van Suburbia is met voorafgaand een uitgebreid randprogramma en driegangendiner een complete avond uit!

Verhaal

Engeland, 1912. Als inspecteur Goole aanbelt bij het huis van de welvarende familie Birling, betekent dat het abrupte einde van een verlovingsfeest. Goole onderzoekt de zelfmoord van een jonge vrouw, Eva Smith. Goole ondervraagt alle aanwezigen en ontrafelt zo stap voor stap hun geheimen. Zijn zij schuldig aan de dood van de jonge vrouw?

De inspecteur en het dode meisje is een detective over schuld, schaamte en sociale ongelijkheid. Een scherp familieportret tegen de achtergrond van de Engelse klassenmaatschappij aan de vooravond van de Eerste Wereldoorlog. Het toneelstuk van J.B. Priestley is een klassieker in Engeland die meermalen is verfilmd en de afgelopen jaren een ‘revival’ in de Engelse theaters kent.

Arrangement

Voorafgaand is een driegangendiner en een uitgebreid randprogramma. Op de donderdagen kun je een wandeling maken over het landgoed met een gids van Staatsbosbeheer. Nieuw dit jaar is de Sunday Picnic Basket. Voorafgaand aan de zondagmatinee strijk je neer op het landgoed met een heerlijke Engelse picknick voor een lazy sunday afternoon.

  • Prijs: vanaf € 25
  • Aanvangstijden: wo t/m za 20.30 uur en zo 15.00u (behalve zo 1 juli)
  • Diner en picknick zijn uiterlijk een dag tevoren reserveren, zie actuele informatie op de website van Suburbia
  • Het randprogramma is op elke dag anders, zoals een landgoedwandeling met de boswachter of een inleiding door de vertaler Chiara Tissen. Vooraf reserveren, zie website van Suburbia
  • Kleed je op het weer en neem wat warms mee voor de avond: het kan flink afkoelen

 Bezoek www.staatsbosbeheer.nl

Theatervoorstelling Almere - De inspecteur en het dode meisje
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.