1

Zomerexpo: Dino's bestaan niet


-advertentiepositie-



Zomerexpo: Dino's bestaan niet

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Een spannende familietentoonstelling en speurtocht naar het boek ‘Dino’s bestaan niet’ van Mark Janssen.

Dino’s bestaan niet! Of toch wel? Ontdek het in deze interactieve expo waarin niets is wat het lijkt. Met prachtige illustraties uit het gelijknamige boek van Mark Janssen en een megagrote Dino, als je heeeeeel goed kijkt!

Speur mee en win!
Bij deze expo hoort een toffe speurtocht die je zowel in de Centrale Bibliotheek als de bibliotheken Feijenoord, Hoogvliet, IJsselmonde, Ommoord , Overschie en Schiebroek kunt doen. Kom langs, speur mee en haal gelijk een stempel voor het Jeugd Vakantiepaspoort. Dat is nog niet alles: Onder de speurders verloten wij, samen met Uitgeverij Lemniscaat, een gesigneerd boek ‘Dino’s bestaan niet’.

Zomeractie
Word jij deze zomervakantie lid (of ben je al lid) dan krijg je een cadeautje (zolang de voorraad strekt). Tot 18 jaar is lid worden gratis, dus waar wacht je nog op.

Locatie: Centrale Bibliotheek + mini-expo en speurtocht in de bibliotheken Feijenoord, Hoogvliet, IJsselmonde, Ommoord, Overschie en Schiebroek
Datum: 14 juli t/m 25 augustus 2018
Toegang: gratis
Tijd: tijdens openingstijden
Deze activiteit is onderdeel van het Jeugd Vakantiepaspoort 2018 en georganiseerd in samenwerking met Uitgeverij Lemniscaat.

 Bezoek www.bibliotheek.rotterdam.nl

Zomerexpo: Dino's bestaan niet
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.