1

Jaarmarkt IJmuiden




Jaarmarkt IJmuiden

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zaterdag 21 juli 2018 kan het publiek weer genieten van een ouderwets gezellige Jaarmarkt met veel oude ambachten, verenigingsmarkt, twee gezellige hospitality pleinen en een compleet nieuw onderdeel: Kunst op Koers! Ook dit jaar zal de Jaarmarkt meer dan één kilometer lang zijn en behoort hiermee tot één van de langste jaarmarkten van de regio. Er komt weer een rokerij te staan met vers gerookte vis, vele kramen curiosa en een hoop oude ambachten. Op de twee gezellige hospitality pleinen kun je terecht voor lekker eten en drinken.

Voor het derde jaar organiseert Zomerfestival .IJmuiden ook weer de verenigingsmarkt als onderdeel van de jaarmarkt. Op deze manier krijgen verenigingen in de gemeente Velsen de kans om zich te presenteren aan een groot publiek. De opzet van de verenigingsmarkt zal dit jaar wel aangepast zijn, maar daar later meer over.

Een mooi en trots moment is de lancering van Kunst op Koers. Op maar liefst drie plaatsen zal er iets unieks gaan gebeuren. Binnenkort kunnen we hier meer over vertellen.

 Bezoek www.zomerfestivalijmuiden.nl

Jaarmarkt IJmuiden
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.