1

Openluchtfilm op de Markt




Openluchtfilm op de Markt

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De zomer kriebelt bij Corrosia Theater, Expo & Film en De nieuwe bibliotheek Almere! Zin om op reis te gaan, maar blijf je thuis deze zomer? Niet getreurd, want op vrijdag 23 augustus verandert de Markt in een Italiaanse piazza. Met de Openluchtfilm houden we het vakantiegevoel nog wat langer vast en reizen we af naar het land van fantastisch eten, beeldschone kunst en een imposante filmgeschiedenis.

Kom lekker vroeg aanwaaien voor gezelligheid en een voorprogramma met muziek, hapjes en drankjes. De film begint na zonsondergang, rond 21:30 uur.

Toegang is GRATIS!


BRENG JE STEM UIT
Vanaf maandag 1 juli kan je via de poll in dit evenement je stem uitbrengen. Tot 1 augustus is dit mogelijk, dan sluit de stembus. De film met de meeste stemmen wordt vertoond op de Markt in Almere Haven.

De films waar je uit kunt kiezen zijn: La Grande Bellezza (Paolo Sorrentino, 2013) 12+, A Casa Tutti Bene (Gabriele Muccino, 2018) 6+, A Bigger Splash (Luca Guadagnino, 2015) 12+ en Perfetti Sconosciuti (Paolo Genovese, 2016) AL

Aanvang voorprogramma: 18.30 uur
Aanvang film: 21.30 uur
Toegang gratis

Wil je verzekerd zijn van een plek, neem dan je eigen stoel mee. Vergeet ook niet een warme trui in te pakken. De filmvertoning gaat altijd door; bij slecht weer verhuizen we naar de theaterzaal in Corrosia Theater, Expo & Film.

 Bezoek www.facebook.com

Openluchtfilm op de Markt
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.