Funsports Xperience

Tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show van woensdag 6 maart t/m zondag 10 maart vindt ook de HISWA Sport Xperience plaats. Het tofste indoor sportevenement van Nederland voor jongeren van 6 t/m 16 jaar, waar je verschillende (water)sporten kan uitproberen.

Kom suppen, zeilen, golfen, skiën, skimboarden, golfsurfen en nog veel meer!

Wil je zeker zijn van een plekje? Schrijf je dan direct in voor verschillende sporten. Ter plekke aanmelden voor activiteiten kan ook, maar vol is vol! Klik op onderstaande link om het activiteitenprogramma te bekijken en je aan te melden. Check voor meer info www.hiswarai.nl/sportxperience

Welke activiteiten zijn er aanwezig op de HISWA Sport Xperience?

Watersport
Tijdens de HISWA kun je bij Optimist on Tour gratis kennismaken met watersport! Kom zeilen, suppen, kanovaren en windsurfen en ontdek of de watersport ook wat voor jou is. Je hebt geen ervaring nodig, alleen een zwemdiploma.

Wintersport
Maak kennis met skiën, snowboarden en curling tijdens de Wintersport Experience. Ervaar zonder sneeuw, maar met leuke spellen hoe leuk het is om te wintersporten! Heb jij het in je om een echte wintersporter te worden? Laat ons je wintersportkunsten zien op de HISWA!

Golf
Maak tijdens de HISWA kennis met golf! Kom swingen in de slagkooien, chippen in netjes en putten op de mini-green. Verdien jij de meeste punten bij de ‘hole in the wall’? Ontdek de golfsport en het talent in jezelf!

Volleybal
Bij de JoinVolleybalTour, presented by Rabobank, kun je lekker actief kennismaken met (beach)volleybal. Meet hoe hard je smasht, hoe hoog je springt en hoe goed jouw reactiesnelheid is. Fun staat voorop en alle coole volleybalmoves komen aan bod. Join Volleybal @HISWA 2019 dus!

Urban Hockey
Hockey speel je overal! Binnen, buiten op kunstgras en ook gewoon op straat. Doe mee en ervaar hoe leuk Urban Hockey is. We geven je een stick en bal, leren je de basis en toffe tricks.
Laat jouw mooiste tricks zien of speel 3 tegen 3 in een van onze kooien. Ons Urban team daagt je uit!

Funsports Xperience

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.