Wederom staat de maand oktober in het teken van de keramiek in Tuinen Mien Ruys. Deze grote keramiektentoonstelling wordt georganiseerd in samenwerking met Keramiek@venture.
In navolging van het succes van drie vorige jaren hebben zij opnieuw een aantal keramisten uitgenodigd om samen met hen de expositie vorm te geven.
Zowel binnen in de diverse gebouwen als buiten in de prachtige tuinen zal het werk van 12 keramisten te zien zijn gedurende de hele maand oktober.

Op zondagmiddag 30 september om 14.30 uur wordt de expositie feestelijk geopend met muziek, een hapje en een drankje en zal tot en met zondag 29 oktober te bezichtigen zijn tijdens de openingsuren van Tuinen Mien Ruys:
di t/m za van 10.00u -17.00u en zondag van 12.00u - 17.00u.

Zondag 14 oktober is er een rondleiding door de tuinen onder leiding van een keramist en een gids van de Tuinen. (start om 13.00 uur en om 14.30 uur)

De gast-keramisten zijn: Joka Boeke, Carla Wink, Janneke Bruines, Her Comis, Caroline Kuiper, Eefje van den Braak, Marieke Geerlings, Jannie van der Wel en Lei Hannen.

Van Keramiek@venture is werk te zien van Lia van Rhijn, Floor de Wit en Leo Broos.