1

Tentoonstelling Paper Planes


-advertentiepositie-



Tentoonstelling Paper Planes

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Iedereen heeft het ongetwijfeld wel eens gedaan, papieren vliegtuigjes vouwen. We kennen allemaal het standaard ontwerp en misschien één of twee varianten daarvan. Maar het is niet goed bekend dat van slechts één velletje papier talloze verschillende ontwerpen gemaakt kunnen worden. De kunst van het papieren vliegtuig is te gek en wordt in het Atrium Den Haag van 6 oktober t/m 1 november tot grote hoogte gebracht in deze tentoonstelling Paper Planes van M&H Reizende Tentoonstellingen!


Paper Planes laat wel honderd varianten van papieren vliegtuigjes zien. En wij weten zeker dat iedereen daarna weer zelf vliegtuigjes wilt gaan vouwen. Dat is namelijk een eitje na het zien van deze expositie waarbij stapsgewijs het vouwproces van alle varianten wordt getoond.

Paper Planes is onderdeel van Museumnacht Den Haag op zaterdag 6 oktober van 20:00 tot 01:00 uur. Meer informatie is te vinden op www.museumnachtdenhaag.nl.

Speciaal voor het international jeugd kunstfestival De Betoevring zijn er van 23 t/m 27 oktober van 11:00 tot 13:00 uur workshops papieren vliegtuigjes vouwen in het Atrium Den Haag Meer informatie is te vinden op www.debetovering.nl.

 Bezoek www.atriumcityhall.nl

Tentoonstelling Paper Planes
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.