De Betovering: Workshops Paper Planes


-advertentiepositie-



De Betovering: Workshops Paper Planes

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Van 19 t/m 27 oktober vindt internationaal jeugdkunstfestival De Betovering plaats in Den Haag, met van 23 t/m 27 oktober de workshops Paper Planes in het Atrium Den Haag.

Iedereen heeft het wel eens gedaan, papieren vliegtuigjes vouwen. Maar niet iedereen weet dat je van één velletje papier talloze verschillende ontwerpen kunt maken. De kunst van het papieren vliegtuig! De workshop en de bijbehorende tentoonstelling Paper Planes laat honderd papieren vliegtuigjes zien, waarbij stapsgewijs het vouwproces en het eindresultaat worden getoond. Laat je inspireren door Paper Planes en vouw je eigen vliegtuig met origami-kunstenares Maki Oishi. In de workshops die bij de tentoonstelling horen, bepaal je zelf welk vliegtuigje je wilt leren vouwen. Op zaterdag 27 oktober is de grande finale na de workshops: een vliegwedstrijd met alle vliegtuigjes. Het zelfgevouwen papieren vlieg- tuigje dat het verst komt, krijgt een Betoverende prijs! Je kunt deze workshop combineren met een gratis bezoek aan de tentoonstelling Paper Planes van M&H Reizende Tentoonstellingen in het Atrium Den Haag.

Kaarten Workshops Paper Planes
Je kunt alle dagen van 23 t/m 27 oktober tussen 11.00 en 12:30 uur aanschuiven bij de workshop afhankelijk van het aantal beschikbare plekken. De duur van de workshop is minimaal 30 minuten, afhankelijk van de leeftijd. Deze workshop is voor kinderen en ouders/begeleiders. Beiden dienen een kaartje te reserveren/kopen. Kosten zijn 7 Euro p.p. en Ooievaarspashouders krijgen 50% korting. De workshop duurt minimaal 30 minuten. Reserveren is niet nodig.

De Betovering
De Betovering is hét internationale kunstfestival voor kinderen van 2 t/m 12 jaar met meer dan 24.000 bezoekers verspreid over 500 locaties en 9 dagen in Den Haag.
www.debetovering.nl

 Bezoek www.atriumcityhall.nl

De Betovering: Workshops Paper Planes
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.