1

Kerstconcert A Celtic & Colourful Christmas




Kerstconcert A Celtic & Colourful Christmas

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het is ronduit verrassend hoe het kerstfeest wereldwijd zo’n bonte verscheidenheid aan muziek heeft voortgebracht. Op het programma staat mystieke maar ook zeer vrolijke muziek uit o.a. Ierland, Duitsland, Frankrijk, Bulgarije, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten. Merain’s fantasierijke arrangementen en levendige aankondigingen geven dit concert een extra fonkeling. De perfecte ingrediënten voor een heerlijke kerststemming!

Over Merain
“Buitengewone klankmagie” Die Rheinpfalz

"Het trio met bevlogen professionele musici .. weet volksmuziek uitnemend te vermengen met klassieke invloeden." Noord-Hollands Dagblad

Merain (zang, viool en Keltische harp) is opgericht in 2010 en heeft zich toegelegd op het spelen van volksmuziek in eigen smaakvolle arrangementen. Het van origine klassieke trio weet bij haar concerten een ontspannen en intieme sfeer te creëren. De muziek ontroert en het speelplezier van Merain werkt aanstekelijk. Merain brengt deze kerst haar 3e cd uit “A Celtic and Colourful Christmas”. Het trio speelt in Nederland, Duitsland en Luxemburg en is regelmatig live te gast bij Radio 4.

 Bezoek meraintrio.com

Kerstconcert A Celtic & Colourful Christmas
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.