1

Klaar voor de winter


-advertentiepositie-



Klaar voor de winter

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Een stevige wandeling, heuvel op en af.

Heeft u ook zo’n zin om even stevig te bewegen? Ga dan mee met deze pittige excursie, heuvel op en af. De boswachter neemt u vanaf het Dunoplateau mee door dichte bossen, afgewisseld met fraaie vergezichten. De tocht gaat langs het vroegere gehucht Doorwerth, de Huneschans en het Dunoplateau. Er is de afgelopen tijd veel energie gestopt in de restauratie van landgoed De Duno, waarbij wordt teruggegrepen naar de toestand van voor WO II. Zo zijn op diverse plaatsen zichtassen hersteld en zijn in het Cascadedal cementrustieken teruggebracht. Tijdens de wandeling zal de boswachter aandacht besteden aan de natuur die zich klaarmaakt voor de winter en daarnaast krijgt u ook cultuurhistorische informatie. Reserveren is niet nodig.

Tijd: start om 14.00 uur. Duur: ca. 2 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas.
Startlocatie: de parkeerplaats van kasteel Doorwerth, Fonteinallee 2b, 6865 ND Doorwerth. Informatie: Job Laan, tel. 06-83179965 of Pedro van Gogh, tel. 06-54654049.
Betaling: contant op locatie (geen pin aanwezig, graag gepast betalen).

Gratis mee met de wandeling? Word dan nu donateur.

 Bezoek www.glk.nl

Klaar voor de winter
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.