1

Kabouterweken Almeerderhout


-advertentiepositie-



Kabouterweken Almeerderhout

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom tijdens de Kabouterweken van Staatsbosbeheer naar Buitencentrum Almeerderhout en beleef leuke extra's op het Kabouterpad: van knuts

Het is feest in de Stadsbossen van Almere: het is herfstvakantie! Alle kinderen zijn vrij en de bossen hebben de prachtigste kleuren. Dat vieren we natuurlijk. Op het Kabouterpad vind je daarom extra activiteiten. Kinderen kunnen meedoen met de kleurwedstrijd en op sommige dagen word je zelfs ontvangen door echte kabouters! Wanneer je online boekt, maak je ook nog eens kans op een weekend in één van onze vakantiewoningen. Meld je gelijk aan!

Kabouterpad Almeerderhout

Wist je dat in de bossen van Almere kabouters wonen? Geknakte grassprietjes en kleine voetsporen verklappen hun aanwezigheid. Loop samen met jouw kabouter het Kabouterpad en ontdek samen de wereld van dit kleine volkje. Aan de balie van Buitencentrum Almeerderhout ligt een knapzak gevuld met lekkers voor je klaar. Met een puntmuts op en je wangen rood geschminkt gaan jullie op pad. Onderweg lees je een verhaal uit het kabouterboek en doe je kabouteropdrachten. De puntmuts mag na afloop mee naar huis.

  • Prijs: inclusief kaboutermuts, drinken en lekkers tijdens de kabouterwandeling en kabouterschmink
  • Borg: € 10
  • Volwassenen gratis
  • Activiteiten zijn (na aanmelding) toegankelijk tussen 10.00 en 16.00 uur
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Honden toegestaan, mits aangelijnd

 Bezoek www.staatsbosbeheer.nl

Kabouterweken Almeerderhout
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.