1

WeddingFair Trouwbeurs Den Haag




WeddingFair Trouwbeurs Den Haag

» Let op: deze activiteit is voorbij «

“Dit wordt de mooiste dag van ons leven”

Van de bruiloft wil je de mooiste dag van je leven maken. Maar hoe doe je dat? Wat zijn de wensen van jou en je geliefde? Hier kom je samen achter door de 114e editie van WeddingFair te bezoeken. Door deze trouwbeurs kom je alles te weten wat belangrijk is voor jullie bruiloft. Professionals vertellen je er graag alles over zodat jullie onbezorgd de mooiste dag van jullie leven kunnen hebben. De beste inspiratie voor je decoratie of locatie vind je op dé Haagse trouwbeurs.
Op een WeddingFair staan trouwspecialisten die gespecialiseerd zijn in bruiloften. Je ontvangt er alle informatie die je nodig hebt, zoals een trouwambtenaar die vertelt over de trouwwetten of een fotograaf die uitlegt hoe hij de mooiste beelden maakt van jou en je geliefde. Alle bedrijven staan je graag te woord, want zij willen de antwoorden geven op al jouw honderden vragen.

Wat is er nog meer te beleven: je kunt bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, de photobooth uitproberen, trouwringen passen, in vervoering raken van trouwjurken en je laten verblinden door schitterende sieraden. Ook is er een wijnproeverij en een illustratie tekenaar. De bruidegom verdiept zich in het trouwpak, de playlist van de DJ en keurt de trouwauto. Er is geen betere manier om inspiratie op de doen omdat je daar, op één dag, alle bedrijven die je nodig hebt, persoonlijk kunt ontmoeten.

Voor alle bruiden liggen cadeautjes klaar, bruidegoms maken kans om een trouwpak te winnen en kinderen krijgen een feestelijke attentie.
WeddingFair GIA Event en Exhibition Centre Adres : De Werf 11, 2544 EH Den Haag. Zondag 30 september 2018 van 11.00 tot 17.00 uur. Gratis entree en parkeren. OV lijn 4. Workshop maak je eigen wedding-moordboard. Trouwagenda voor bruiden. #Loveandwin een trouwpak op maat.

 Bezoek www.weddingfair.nl

WeddingFair Trouwbeurs Den Haag
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.