1

Letz Party Dansfeest @ Orangerie Elswout Overveen


-advertentiepositie-



Letz Party Dansfeest @ Orangerie Elswout Overveen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Orangerie Elswout en Appelman Events heten u 20 oktober 2018 van 20:00 tot 1:00 uur van harte welkom op het 30+ Letz Party dansfeest in de exclusieve monumentale Orangerie van Elswout, Elswoutslaan 22 te Overveen.

Letz Party in de twee feestzalen
DJ William (Party Inside) draait in de Muyskenzaal een swingende mix van de beste Disco Classics uit de 70s, 80s, 90s, 00s & 10s en je hoort wat swingende Latin & rock & pop.
DJ XLR draait upbeat / eclectic hits (van alles en nog wat met accent op house, (upbeat) latin & swingende tribal in de Muyskenzaal. XLR ondersteund zijn dj-optreden met percussie.

Bij LetzParty is de sfeer altijd relaxed en ongedwongen. Terwijl je geniet van de unieke monumentale ambiance, ga je ‘helemaal los’ op de hits van toen en nu. Naast de twee feestzalen zijn er ook twee schitterende loungeruimtes, waar je rustig bijpraten.

Orangerie Elswout is een schitterend monument op het 85 hectare grote Landgoed Elswout. Het uit 1879 daterende gebouw werd eerst gebruikt als overdekte kweektuin. Nu is het een plek voor exclusieve evenementen.
TICKET VERKOOP
Tickets á 14,50 zijn verkrijgbaar op www.letzparty.nl. Deurprijs is 17,50.
INFORMATIE & CONTACT
William Appelman van Appelman Events. Mobiel: 06 14890903



OVER LETZ PARTY
LetsParty (voorheen Swingsteesjun) is bedacht door William Appelman van Appelman Events en is al 13,5 jaar een absolute hit bij de friendly 30-ers, 40-ers & 50-ers in de Randstad. Appelman bedacht Swingsteesjun in 2004 omdat hij ervan baalde dat je als mainstream ‘oudere jongere’ nergens kon lekker dansen en zeker niet rookvrij. Anno 2018 vinden we rookvrij uitgaan én de feesten voor 30+, 40+, 50+ heel normaal.

De eerste vijf jaar, tot en met 2009, waren de feesten op Station Haarlem maar inmiddels zijn de feesten uptown, op exclusieve en authentieke locaties in de regio Haarlem. Letzparty is een succes maar kiest niét voor massaal, onpersoonlijk, in een moderne feesttent, en/of op een kil industrieterrein’.

Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door www.AppelmanEvents.nl (teambuilding uitjes) en www.responsivewebsite.biz (websites).

 Bezoek www.letzparty.nl

Letz Party Dansfeest @ Orangerie Elswout Overveen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.