Familiecollege ‘In Belle’s voetsporen’




Familiecollege ‘In Belle’s voetsporen’

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Iets nieuws leren stom? Welnee! In de Herfstvakantie ervaar je het leven op een kasteel tijdens het Familiecollege op woensdag 24 oktober in Slot Zuylen! Tijdens het college ‘In Belle’s voetsporen’ neemt Belle-fanaat en meesterverteller Gert van Schuppen jong en oud(er) mee naar de achttiende eeuw, naar het dagelijkse leven van Belle van Zuylen in Slot Zuylen. Na zijn levendige vertelling bezoek je met een gids de kamers waar Belle de eerste dertig jaar van haar leven doorbracht. Loop over dezelfde planken als Belle! Meer dichterbij kan ze niet komen.
Het college is met name geschikt voor kinderen van 7-12 jaar oud en hun ouders/verzorgers. Opa's/oma's, ooms en tantes of andere familieleden zijn natuurlijk ook welkom. Het familiecollege start om 14.00u.

Entreeprijs: € 9,50 (familiecollege + aansluitende rondleiding) voor zowel ouder als kind. Voor museumkaarthouders geldt een gereduceerd tarief van € 6,50.

In de Herfstvakantie zijn er ook diverse familierondleidingen, compleet gericht op een bezoek met de kinderen. Kijk op www.slotzuylen.nl voor meer informatie.

 Bezoek www.slotzuylen.nl

Familiecollege ‘In Belle’s voetsporen’
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.