Kerstmarkt Vaassen


-advertentiepositie-



Kerstmarkt Vaassen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Proef, luister en beleef de 31ste Kerstmarkt op het plein voor de Cannenburch en geniet van de feestelijk ingerichte kasteelvertrekken.

De kerstmarkt van Vaassen is met zijn ruim 20.000 bezoekers een echte traditie geworden. Het plein voor kasteel Cannenburch heeft tijdens deze kerstmarkt een sprookjesachtige uitstraling waar ruim honderd kramen hun mooie en ambachtelijke producten aanbieden. De kerstman heeft een eigen huisje gekregen waarin hij te vinden is, of hij loopt rond op het voorplein om een kleinigheidje aan de kinderen uit te delen.

Breng voor het ultieme kerstgevoel ook een bezoek aan de sfeervol en feestelijk ingerichte vertrekken van het kasteel. In de kasteelwinkel zijn prachtige geschenken te koop en in de gewelvenkelder van het kasteel staan warme hapjes en drankjes klaar.

Tijd: vrijdag 7 december van 13.00-22.00 uur, zaterdag 8 december 11.00-22.00 uur en zondag  9 december van 11.00-19.00 uur.

Entree kerstmarkt: € 2,00 per persoon. Tot 12 jaar gratis toegang.
Combi-kaart kerstmarkt en kasteel: € 5,00 per persoon. Kinderen tot 12 jaar gratis toegang.

Donateurs en Museumkaarthouders betalen tijdens de 3-daagse kerstmarkt het bovenstaande tarief. De Donateurspas en Museumkaart zijn niet geldig.

Locatie: kasteel Cannenburch, M. van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.

Informatie: www.kerstmarktvaassen.nl

Reserveren: is niet nodig.

 Bezoek www.glk.nl

Kerstmarkt Vaassen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.