Nacht van de Nacht bij Klooster Ter Apel


-advertentiepositie-



Nacht van de Nacht bij Klooster Ter Apel

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom op 27 oktober naar de Nacht van de Nacht bij Klooster Ter Apel. Dwaal door de duistere bossen en luister naar eeuwenoude kloosterve

Kom tijdens de Nacht van de Nacht naar Klooster Ter Apel. Omgeven door de oude kloostermuren wandel je, onder leiding van museumgidsen, door het mysterieus verlichte gebouw. Je bezoekt de kloosterkerk, de kruidentuin en diverse kloostervertrekken. Door je zaklamp worden objecten, muren en wanden opgelicht in de duisternis. Daarna ga je naar de Kloosterenclave waar een nachtelijk drankje pruttelt.

Met gidsen van Staatsbosbeheer ga je vervolgens op ontdektocht door het bos rondom het klooster en hoor je alles over het nachtleven van de dieren die hier leven. Laat je zaklamp zoveel mogelijk uit om het donker van de avond te beleven.

  • Prijs: € 12 voor 1 volwassene met 1 kind. Voor elk extra kind komt daar € 4 bij.
  • De tocht is niet toegankelijk voor mindervaliden vanwege trapjes in het klooster en ongelijke ondergrond in het donkere bos
  • Neem je eigen hoofd- of zaklamp(en) mee voor het gebruik in het klooster
  • Honden niet toegestaan in het klooster
  • Bij een slechtweer scenario vindt het programma van het kloosterbos plaats binnen de kloostermuren. Neem hiervoor dan je eigen zitkussen mee.

 Bezoek www.staatsbosbeheer.nl

Nacht van de Nacht bij Klooster Ter Apel
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.