1

Ton Meijer speelt Aadje piraatje in gevaar (4+)


-advertentiepositie-



Ton Meijer speelt Aadje piraatje in gevaar (4+)

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Aadje Piraatje bevaart de wereldzeeën op het piratenschip van zijn vader. En dat het piratenleven niet zonder gevaar is, wordt al snel duidelijk: Aadje wordt flink ziek en er is geen dokter aan boord, Aadje gaat schatgraven en raakt zoek, en het schip wordt overvallen door een kwaad stel piraten. Gelukkig staan Jan-zonderhand, Joop-houten-poot en alle andere stoere piraten Aadje Piraatje bij met raad en (niet altijd even handige) daad.

Samen met de kinderen in het publiek, zijn vader en nog een heleboel andere piraten gaat Aadje op zeereis. Aan boord leer je Aadje, zijn vader en al die piraten kennen en maak je van alles mee. Zo maken we zeebeen-oefeningen op muziek van Richard Wagner. Je mag de haren van je buren knippen en mag, als je durft, een glaasje zaagvissen-maagzuur drinken…

De interactieve kindervoorstelling Aadje piraatje in gevaar wordt gespeeld door theaterduizendpoot Ton Meijer. Ton is geboren en getogen op het Zonneplein in Tuindorp Oostzaan waar zijn vader een banketbakkerij had. Ondanks de verleidingen van die winkel, koos Ton voor een leven als acteur. Hij heeft gespeeld voor tv, opgetreden met theatergezelschappen en geacteerd in het bedrijfsleven. Zijn liefde voor kindervoorstellingen leeft hij sinds 2010 volledig uit: jaarlijks geeft hij in Nederland en België meer dan 200 voorstellingen. De jeugdvoorstellingen zijn voor het overgrote deel gebaseerd op bekroonde kinderboeken.

Aadje piraatje in gevaar is gebaseerd op het bekende gelijknamige kinderboek van Marjet Huiberts en Sieb Posthuma. De verhalen van Marjet en de tekeningen van Sieb vormen de leidraad voor de voorstelling.

Trailer: https://youtu.be/MY6tx7Ni4jY.

 Bezoek www.buiksloterkerk.nl

Ton Meijer speelt Aadje piraatje in gevaar (4+)
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.