Dickens Festijn in Pernis


-advertentiepositie-



Dickens Festijn in Pernis

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Deze winter gaan we terug in de tijd van Charles Dickens, de schrijver van de wereldberoemde boeken zoals David Copperfield, Nicholas Nickelby en natuurlijk de onvergetelijke Ebenezer Scrooge uit het boek Christmas Carols. Op 14 december is het weer zover. Dan zien de bekende figuren uit die tijd weer door de straten van Pernis.

Maak plaats voor de schapen en geniet van alle zang, dans, muziek en kijk je ogen uit in alle kramen. Kinderen zijn van harte welkom bij de poppenkast. Kom zoveel mogelijk verkleed in de stijl van Charles Dickens, maak kans op een mooie prijs en beleef met ons deze fijne dag. Dit alles is te zien op het Arie den Arendplein, de Cornelis van Dijckstraat en de G.A. Soetemanweg tot 17:00 uur in de middag.

Proef zo’n lekkere oliebol, stroopwafel, hamburger of pof je eigen marshmallow. Drink een warme glühwein bij het kampvuur en ga gratis op de foto. De stichting Carols in Pernis heeft zijn uiterste best gedaan om een leuk programma in elkaar te zetten voor alle bewoners van Pernis en omstreken.

 Bezoek www.carolsinpernis.nl

Dickens Festijn in Pernis
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.