We gaan vandaag terug in de tijd van Charles Dickens, de schrijver van de wereldberoemde boeken zoals David Copperfield, Nicholas Nickelby en natuurlijk de onvergetelijke Ebenezer Scrooge uit het boek Christmas Carols. Op 8 december 2018 is het weer zover, dan gaan de bekende figuren uit die tijd weer door de straten van Pernis.

Maak plaats voor de schapen en maak een ritje met de paardentram of geniet van alle zang, dans, muziek en kijk je ogen uit in alle kramen. Kinderen zijn van harte welkom bij de poppenkast en op de nostalgische kermis. Kom zoveel mogelijk verkleed in de stijl van Charles Dickens, maak kans op een mooie prijs en beleef met ons deze fijne dag. Dit alles is te zien op het Arie den Arendplein, de Cornelis van Dijckstraat en de G.A. Soetemanweg.

Proef zo’n lekkere oliebol, stroopwafel, hamburger of pof je eigen marshmallow. Drink een warme glühwein bij het kampvuur en ga gratis op de foto.De stichting Carols in Pernis heeft zijn uiterste best gedaan om een leuk programma in elkaar te zetten voor alle bewoners van Pernis en omstreken.