Pop-up markt 'Etsy Made in NL - Leiden'


-advertentiepositie-



Pop-up markt 'Etsy Made in NL - Leiden'

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Na het succes van vorig jaar is het deze maand weer zo ver: de pop-up markt ‘Etsy Made in NL’, georganiseerd door Nederlandse verkopers van het creatieve platform Etsy.com. De markten zijn te vinden in zeven Nederlandse steden, waaronder in Leiden.

Verkopers op Etsy, een creatief platform waar mensen hun eigen gemaakte en vintage producten kunnen verkopen, organiseren jaarlijks een markt waar de online shops offline tot leven komt. Verschillende Etsy verkopers stallen hun assortiment uit, waardoor bewoners de kans krijgen om in real life de unieke items te bewonderen en kopen. De Leidse markt wordt vrijwillig georganiseerd door Etsy Team Leiden, een initiatief van lokale Etsy verkopers uit Leiden en omgeving.

Op Etsy.com komt creativiteit letterlijk tot leven en kun je terecht voor originele cadeaus voor hem, haar of jezelf, bijzondere (kerst)decoratie en unieke sieraden. Tijdens de Etsy Made in NL markten zijn verschillende Etsy verkopers uit de omgeving aanwezig om hun unieke handgemaakte creaties te verkopen. Dus mocht je nog op zoek zijn naar ‘one of a kind’ cadeaus voor de feestdagen of een praatje willen maken met je favoriete Maker, op Etsy Made in NL - Leiden ben je op het juiste adres.

 Bezoek www.facebook.com

Pop-up markt 'Etsy Made in NL - Leiden'
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.