1

Circus Zanzara


-advertentiepositie-



Circus Zanzara

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Zanzara is de overkoepelende naam van Circustheater Zanzara, acrobatengroep Hirondelles en straattheaterduo Paulo & Mayka. We maken al onze voorstellingen met veel passie en plezier, zodat het elke keer weer bijzonder feest is. Op deze website lees je alles wat je wil weten over de Zanzara familie en onze voorstellingen!

Zanzara bewijst hoe klein groots kan zijn. Onze voorstellingen zijn kleinschalig en persoonlijk. We maken er met z'n allen iets moois van! Van het roepen een lekker swingend muziekje maken, houtjes sprokkelen en ombuigen naar een gezellige gezamenlijke maaltijd en de pakken oppakken of wegpakken en dat samen met alle andere roependen. Laat dat maar aan Zanzara over, dat zijn toppers in de ommekeer, die maken van noden deugden, van niets een feest en van pakken cadeautjes.

Deze winter: ’Todo a bordo’ of in kort Achterhoeks : ‘all hens aan dek!’ weer veel spektakel en heuse circustoeren. Het publiek gaat mee op een heuse reis met een jawel; een cruiseschip. Zo’n schip wat op een varende flat lijkt maar vaak nog hoger breder en dieper. Gelukkig is het een schip uit de 30 er jaren van de vorige eeuw en dus is alles ietwat gedateerd. Natuurlijk krijg je op zo’n reis te maken met het personeel en de overige passagiers. Zo is er een erg chique!? Een ouder echtpaar in de absolute luxery class, zo’n dolende dame van de tweede klas eeuwig op zoek naar de juiste man en in de derde klas een man die wat te verbergen heeft en een kleine jongen die alleen op de wereld lijkt te zijn.

Gelukkig is de kapitein een zelfverzekerde man die het roer goed in handen heeft. Hij wordt daarin ondersteund door zijn eeuwige rechterhand die ook alles onder controle heeft.

In het ruim wordt de machinerie goed onderhouden, geolied en gesmeerd door de stookster en buiten dat alles is er nog een receptioniste die ook de activiteiten organiseert, de boekhouding doet, het orkest zijn plaatsen wijst en het logboek bijhoudt.

Ergens wordt ook nog een drenkeling opgepikt die zich ontpopt als ware charmeur. Kortom alle ingrediënten voor een heerlijke ietwat saaie cruise ware het niet dat u bij Zanzara bent!!

 Bezoek www.zanzara.nl

Circus Zanzara
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.