TINK amazing Shop windows verlicht Binnenstad Den Haag vanaf zaterdag 8 december

De winter komt eraan, het wordt sneller donker, dus hebben we behoefte aan ‘Light!’. De zevende editie van ‘TINK amazing shop windows The Hague’ staat dit jaar volledig in het teken van licht, in de breedste zin van het woord. Tijdens de winterperiode zal de stad op diverse plekken feestelijk verlicht worden. Denk aan kerstbomen en sfeerverlichting in de winkelstraten die bijdragen tot een sfeervolle binnenstad, maar ook een evenement als The Hague Highlights, waarbij het Kurhaus en de Ridderzaal letterlijk in de spotlights staan en met fascinerende videoprojecties tot leven komen. Reden temeer om met het thema ‘LIGHT’ de schijnwerper op de meest bekende winteretalagewedstrijd van het land te zetten en ondernemers uit te dagen om de mooiste, meest creatieve en inspirerende winkeletalage van Binnenstad Den Haag te creëren.

Stem en win!
Winkelend publiek kan vanaf zaterdag 8 december stemmen op de mooiste winkeletalages in de verschillende winkelgebieden in de Binnenstad en bepaalt daarmee de winnaar van de publieksprijs. Overigens maakt het publiek hierdoor zelf kans op mooie prijzen zoals shoptegoed van € 150 en vrijkaarten voor diverse winterse evenementen zoals Carnivale, Cool Event op Scheveningen en het Top2000 Live Café op het Malieveld. Naast een publieksprijs is er ook de juryprijs. Deze wordt bepaald door de deskundige vakjury bestaande uit o.a. de winnaar van vorig jaar, de Bijenkorf, vertegenwoordigd door Sylvia Schutterop, manager Visual, Omroep West presentatrice Nicolette Krul en curator en mede-initiatiefnemer festival Masterly The Hague Nicole Uniquole.

Wonderschone winterse etalages met licht in de hoofdrol
Vanaf zaterdag 8 december zullen de deelnemende etalages volledig in het LIGHT-thema zijn ingericht, deze zijn dan tot 1e kerstdag, 25 december, te bewonderen voor het winkelend publiek. Stemmen op de etalages kan tot en met 19 woensdag december. Op donderdag 20 december zullen de winnaars traditiegetrouw bekendgemaakt worden op de Royal Christmas Fair aan het Lange Voorhout. Wethouder Richard de Mos zal dit jaar de prijzen uitreiken aan de ondernemers met de meest creatieve etalages.

TINK amazing shop windows The Hague

Fotograaf: Binnenstad Den Haag