Kerst op Nienoord


-advertentiepositie-



Kerst op Nienoord

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zaterdag 15 en zondag 16 december wordt op Landgoed Nienoord de sfeervolle wintermarkt 'Kerst op Nienoord' georganiseerd.

Kerst op Nienoord is een sfeervolle markt met een gevarieerd programma voor jong en oud. Op het in kerstsfeer gehulde Landgoed kunnen de bezoekers terecht bij de gezellige kerstkramen. Het aanbod op de markt zal bestaan uit regionale en/of biologische producten, delicatessen en aantrekkelijke cadeaus voor onder de kerstboom.

Bezoekers kunnen onder andere instappen in een rijtuig of arrenslede voor een ritje over het Landgoed. Kinderen kunnen kerstkoekjes versieren. Diverse koren uit de regio en een kerstdraaiorgel zorgen voor de kerstmuziek, er is een levende kerststal en een schaapherder met zijn kudde, de miniatuurtreinbanen zijn gehuld in kerstsfeer en natuurlijk kunnen de kinderen en ook volwassenen een ritje maken in de stoomtrein door de sfeervol verlichte bossen van Nienoord.

De kerstman heet iedereen graag welkom op zaterdag van 16:00 tot 21:00 uur en zondag van 11:00 tot 17.00 uur. Toegang en parkeren voor Kerst op Nienoord zijn gratis.

 Bezoek www.landgoednienoord.nl

Kerst op Nienoord
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.