1

Victorian Christmas Fayre


-advertentiepositie-



Victorian Christmas Fayre

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Tijdens deze dagen wandel je regelrecht een negentiende eeuws Engels stadje binnen, waar van alles gebeurt en is te zien.
♦De overdekte Victorian Christmas Fayre waar de sfeer van weleer te proeven en te voelen zal zijn met brocante, antiek, kransen, kerststukken, prachtige verse mistletoe, oude kerstdecoraties, christmas pudding, kazen, jams en chutneys, franse worsten en aardewerk, pomanders , schapenvachten , wol- en viltproducten, gebreide kleding, wijnen en likeuren, gebak en broden, serviezen, sieraden, buitenkachels, vintage stoffen, leer producten, hoeden, plaids, delicatessen, vogeltaarten, ambachtelijke zalmrokerij enz. te veel om allemaal op te noemen.
♦Het decor: duizenden lichtjes, kerstbomen, de geur van kaneel, kruidnagel en anijs. Brandende vuurkorven, waarbij je je heerlijk kunt warmen en gepofte kastanjes, wafels en heerlijke soep enz. kunt eten.
♦Tijdens dit weekend zullen 3 koren en een orkest met alleen koperblazers prachtige Christmas Carols ten gehore brengen en beleef een poppentheatervoorstelling door Johanneke Dun bij de open haard "Doornroosje en de veertig kerstdagen" .
Misschien komt u ook kinderen met de zwavelstokjes tegen en zeker nog meer gespuis. Er zijn demonstraties van het bereiden van poffert en Christmas Pudding en er is heel veel prachtige mistletoe uit Engeland.
♦Vooral zaterdagavond zal het prachtig verlicht zijn. Het belooft een sfeervol weekend te worden in de oude Engelse sfeer.

 Bezoek www.de-oranjerie.nl

Victorian Christmas Fayre
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.