3 dagen samen met je (klein)kind als familie LEVEN in de natuur.

Tijd voor jezelf en tijd voor je kind! Samen ervaren hoe het is om als familie in de natuur te leven. Samen nieuwe ervaringen opdoen waarbij het kind van de ouder kan leren en andersom. Meer waardering voor elkaar krijgen en elkaars talenten en eigenschappen optimaal leren te benutten.

Welk kind wil nou niet leren leven in de natuur, leren vuur maken, met een mes werken, diersporen leren herkennen en nog veel meer. Welke ouder wil dit nou niet samen met en aan zijn zoon of dochter leren. Even ontspannen en los van alle elektronica om ons heen.

Wanneer?
29, 30 en 1 mei 2019
28, 29 en 30 juni 2019
11, 12 en 13 oktober 2019
Van vrijdagmiddag 18.00 uur tot en met zondagmiddag 16.00 uur.


Wat gaan we doen?

De lessen zijn speciaal ontworpen om de band tussen ouder en kind en het familie gevoel te versterken. Een manier van leven die we vele eeuwen geleefd hebben.

Het survival weekend bevat de basistechnieken van survival, bewustzijn van de natuur en het herkennen van dierensporen. We zullen de basis van het genezen van de aarde leren en hoe slechts één simpele handeling voor zowel jong als oud een enorme ring van positieve verandering kan voortbrengen. We gaan leren over mes, vuur en algemene survival veiligheid en een heleboel vaardigheden die ouder en kind hun hele leven bij blijven.

Voor het eten en voldoende drinken wordt gezorgd. Maaltijden zijn vegetarisch.

Kosten:
(Groot) Ouder & Kind: € 225,-
Extra Kind € 75,-
Extra (Groot)Ouder € 100,-
Wil je je aanmelden of heb je een vraag?
Stuur een e-mail naar egonbloem@hotmail.com of vul ons contact formulier in.

Boskinderen Familie Survival Kamp

Fotograaf: Egon