Blackgospel Wittevrouwenveld Maastricht - niet in 2022


-advertentiepositie-



Blackgospel Wittevrouwenveld Maastricht - niet in 2022

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het Manus van Alles festival presenteert op zondag 16 december in Maastricht de 12e editie van Blackgospel Wittevrouwenveld. Dit jaar geeft de populaire gospelgroep ABC Gospel & Soul Choir uit Amsterdam een hartverwarmend kerstconcert met bekende klassiekers en eigentijds repertoire. Het concert vindt plaats om 15.00 uur in de Lourdeskerk. De toegang is gratis.
Nadat Clover Jean, Dorytha Pang‐Atjok, Grace Filemon, Grace Teters, Melvine Telussa, Serena Koster, Vanessa Veldhuis, en Yvette Éé elkaar ontmoetten tijdens een workshop bij het Dutch Gospel Arts Institute, was al snel duidelijk dat er sprake was van een zeer positieve onderlinge chemie. Dat resulteerde in de oprichting van Clover Jean’s “ABC Gospel Soul Choir”. met met hun tomeloze energie, warme uitstraling en opwindende soulklanken weten zij ieder publiek volledig op te zwepen!
Clover Jean staat in de gospelwereld bekend als een virtuoze topzangeres die indrukwekkend en met veel volume emoties kan overdragen op haar publiek. Haar stem doet denken aan grote namen uit de black gospel van Harlem New York. Met stemmen die je oor strelen, je hart veroveren en je ziel prikkelen, zoals ze dat daar zeggen.
De met grootse talenten gezegende leden van het ABC Gospel& Soul Choir hebben met de groten der aarde gezongen, waaronder 3 J’s, Berget Lewis, Brandon Delagraentiss, Guus Meeuwis, Leela James, Michelle David, Shirma Rouse, Solomon Burke en Tania Kross. Clover Jean heeft voor Archbishop Desmond Tutu gezongen.

 Bezoek www.manusvanallesfestival.nl

Blackgospel Wittevrouwenveld Maastricht - niet in 2022
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.