Groene Kerstmarkt in Trompenburg




Groene Kerstmarkt in Trompenburg

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Drie dagen lang vormen de wintergroene, botanische tuinen van Trompenburg het decor voor een intieme kerstmarkt. Langs de kramenroute die je door deze historische buitenplaats leidt vind je (duurzame) producten met een link naar groen zoals biologische bloembollen, zeldzame kamerplanten en vers geknipte maretakken. Verwacht ook originele (cadeau)artikelen van lokale ondernemers als handgemaakte kaarsen, chocolade, keramiek en houtdraaiwerk.

Winterplein
Het entreegebied wordt omgetoverd tot een sfeervol en overdekt winterplein, waar je kraakvers kerstgroen koopt dat rechtstreeks uit de botanische tuin komt en eco-vriendelijk steekschuim. Volg direct een workshop om er een mooie kerstkrans van te maken. Er zijn trouwens nog meer workshops die je kunt volgen.

Terrassen en foodcourt
De verschillende terrassen in Trompenburg zijn de hele winter open. Tijdens de kerstmarkt is er een foodcourt in tuin Perenhof mét overdekt terras. Theehuis De Uithoek maakt het verhaal compleet met glühwein, warme chocolademelk en erwtensoep.

Kinderkerstfun
Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Zij blijven warm tijdens één van de leuke winterspellen die ze onderweg tegenkomen. Denk aan skilopen of kerstmutsen vangen.

 Bezoek trompenburg.nl

Groene Kerstmarkt in Trompenburg
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.