Serious Request 2018


-advertentiepositie-



Serious Request 2018

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Met 3FM Serious Request: Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen ze dat voor drie doelen: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

In de week voor kerst (18-24 december) trekken er drie teams met 3FM-dj’s vanaf drie verschillende locaties in het land van actie naar actie. Ze gaan op een barre tocht door Nederland om op kerstavond hopelijk aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht, de headquarters van de actie én natuurlijk de plek waar 3FM Serious Request begon in 2004.

Zij lopen van plaats naar plaats met als doel om acties en evenementen te ondersteunen. 24 uur per dag maken zij live radio vanuit heel het land en zijn ze via livestreams online en op televisie te volgen.

In de tussentijd kun jij de 3FM-dj's dus volgen, maar je kunt ook zelf richting TivoliVredenburg komen. Daar worden de hele week door toffe evenementen georganiseerd, zoals optredens, workshops, filmvertoningen en Ted Talks.

 Bezoek www.npo3fm.nl

Serious Request 2018
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.