De Feestdagen op Slot Zuylen


-advertentiepositie-



De Feestdagen op Slot Zuylen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Slot Zuylen staat van vrijdag 10 december t/m donderdag 30 december geheel in kerstsfeer. Beleef zelf het magische kerstgevoel in het slot waar prachtige kerstbomen staan, een mooi versierde hal en de meest fantastische kerststukken in de statige kamers. Beleef kerst op Slot Zuylen!

De dagen worden weer korter en iedereen kijkt langzaam uit naar de feestdagen. Op Slot Zuylen worden alle voorbereidingen getroffen voor sfeervolle feestdagen in het kasteel vanaf vrijdag 10 december. Het zilver wordt gepoetst en de decoraties komen weer van zolder. De statige kamers in het kasteel worden geheel volgens traditie versierd. Je treft een sprookjesachtige kersttafel, met een kransen, guirlandes, lichtjes en bloemstukken die door de familie en vrijwilligers jaarlijks voor het slot worden gemaakt, spectaculair porselein en glimmend tafelzilver.

Exclusieve avondopenstelling
Op donderdag 23 december en donderdag 30 december is het kasteel ook in de avond te bezoeken. Proef de gezellige kerstsfeer in het donker met muziek en heerlijke versnaperingen. Speciaal voor de kinderen zal het kerstverhaal verteld worden in het kasteel. Voor deze avondopenstelling gelden de reguliere toegangsprijzen van het kasteel, er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Hapje en drankje
Het Koetshuis verzorgt extra lekkere en warme hapjes en drankjes. Wat past er beter bij kerstmis dan een beker chocolademelk of een lekker glaasje glühwein? Ook kunt u terecht voor een warm soepje en een lekker broodje. Deze heerlijke versnaperingen zijn ook af te halen zodat je ze kan nuttigen in de prachtige kasteeltuin, met uitzicht op het Slot naast een knisperend vuurtje van een vuurkorf.

 Bezoek www.slotzuylen.nl

De Feestdagen op Slot Zuylen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.