1

Kerstvakantie in Natura Docet Wonderryck


-advertentiepositie-



Kerstvakantie in Natura Docet Wonderryck

» Let op: deze activiteit is voorbij «

OVERWINTEREN BIBBEREN EN SIDDEREN in museum Natura Docet Wonderryck Twente
Van 22 december t/m 6 januari is het kerstvakantie en kun je van alles doen en beleven in Natura Docet Wonderryck Twente.

Zo is er een spectaculair experiment met een sidderaal en onze conservator (kan Aal de kerstboomlampjes doen branden?). Er is een open podium, een spelletjesmiddag en op 2e kerstdag kun je meedoen aan de inmiddels befaamde kerstquiz met showmaster Eric Mulder en zijn charmante assistente slang Loesje.

De bekende vogelonderzoeker Henk van der Jeugd neemt je in vliegende vaart mee met onze gevleugelde vrienden die soms wel 20.000 kilometer vliegen om te overwinteren. Ook kun je die dag de vogels de winter door helpen door lekkere vogelhapjes te maken.

Visual artist Fiona Weide staat garant voor super creatieve workshops, je kunt bibberen met het levensgrote Dr Bibber spel en in de museumtuin wandel je langs winterse weetjes.

Even uitrusten? In de sfeervolle huiskamer van het museum vertelt Claudia de Clercq een mooi winters verhaal en kun je zelf je eigen heerlijke Knieperke bakken.

Naast al deze activiteiten kun je natuurlijk ook genieten van de Wonderkamers met verwondervragen, het Funky Forest en de expositie Dierbaar.
Meer informatie vind je op www.wonderryck.nl
 

 Bezoek www.wonderryck.nl

Kerstvakantie in Natura Docet Wonderryck
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.