Meet & Greet: Brandweer


-advertentiepositie-



Meet & Greet: Brandweer

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De brandweer blust branden, maar wat doet de brandweer nog meer? De brandweer staat altijd klaar om hulp te bieden aan mensen en dieren in nood. Een brand voorkomen is natuurlijk beter dan een brand blussen. Daarom geeft de brandweer ook voorlichting over brandveiligheid. Kom van alles te weten over het werk van de brandweer en stel al je vragen tijdens de Brandweer Meet & Greet op 29 december 2018 en 4 januari 2019 van 12:00 - 15:00 uur in PIT Veiligheidsmuseum.

PIT is hét museum voor Politie, Brandweer en Ambulance. Ontdek het verleden, heden en de toekomst van de hulpdiensten aan de hand van een historische collectie en interactieve games. Het museum is leuk voor jong en oud. Bekijk ook alle andere activiteiten in de kerstvakantie zoals de Brandweer LEGO Expo 2018: www.pitveiligheid.nl/kerstvakantie

Let op! In de kerstvakantie is PIT open van 11:00 - 17:00 uur (ook op maandag). Op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag is het museum gesloten. Op Kerstavond en Oudjaarsdag sluit het museum om 16:00 uur.

 Bezoek pitveiligheid.nl

Meet & Greet: Brandweer
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.